Truineer Nieuws melden?

Buurt in Beweging en Streetsoccer Cage Cup 2019

Een buurtevent vol sport en beweging voor alle leeftijden. Doe mee aan initiaties Freerunning, Archery Tag, Drumming Balls, Dance en amuseer je rot met verschillende sporten en spelen als Bounce Hockey, Bungee Run, Pannasoccer, You.fo, Kubb, Tjoekbal, Multimove en nog heel veel meer!

© Fotograaf: Truineer

Voetbal je graag en ben je tussen 12 en 17 jaar of tussen 18 en 99 jaar? Schrijf je team (3 spelers + 1 keeper) in voor de Streetsoccer Cage Cup en wordt kampioen van de buurt! Er zijn mooie prijzen te winnen. Sporten kan je van 13u tot 17u. Tot 19u kan je smullen van heerlijke hapjes en drankjes aan democratische prijzen, samen met muzikale beats van de dj en muziekband.

Zondag 12 mei van 13u tot 19u, school Momentum, Grevensmolenweg 21

Toegang gratis

Meer info

Sport

T 011 70 17 70

info.sport@sint-truiden.be