Truineer Nieuws melden?

Boekstart-dag in de bib

Zaterdag 18 mei van 10 tot 16 uur vindt in de jeugdafdeling van de bib in de Capucienessenstraat een boekstart-dag plaats.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Op zaterdag 18 mei vindt voor het eerst de Boekstart-dag plaats in de bib. De jeugdafdeling wordt omgetoverd tot een waar paradijs voor de allerkleinsten met een boekenbadje en nog veel meer.

Van 11u tot 12u en van 13u tot 14u is leesbevorderingsspecialiste Danielle Daniels aanwezig om ouders met kindjes tussen 0 en 3 jaar tips te geven hoe ze baby?s van een paar maanden al met boekjes kunnen stimuleren. Ieder kleintje krijgt een groeimeter en een boekenpakketje mee naar huis om deze tips in de praktijk om te zetten.

Toegang gratis

Meer info
Bibliotheek Toni Coppers
T 011 70 17 80
info.bibliotheek@sint-truiden.be

Jaarprojectweekend Academie Haspengouw [Beeld]: A brand new world

Zaterdag 18 en zondag 19 mei van 13u30 tot 18u in Academie Haspengouw [Beeld], Gorsemweg 55-57

We zijn op zoek naar de dapperste en creatiefste astronauten voor een speciale missie. Er is een ruimteschip voor onze school neergestort. Sindsdien gebeuren er allerlei bizarre dingen. Er groeien gekke planten tussen de tekeningen, leerkrachten muteren in aliens, lokalen staan vol vreemde objecten, ?

Academie Haspengouw [Beeld] zet de deuren wagenwijd open. Iedereen is welkom om op ontdekking te gaan tijdens verschillende ruimtemissies boordevol maffe wezens en creatieve werken van de
leerlingen.

Toegang gratis

Meer info
T 011 70 16 20
info@ahbeeld.be
www.ahbeeld.be