Truineer Nieuws melden?

41ste Shop & The City auto gaat naar Hoepertingen

Trud?Or overhandigde vandaag de sleutels van de 41ste auto aan de winnaar van de actie Shop & The City aan Alain Robert uit Hoepertingen.

© Fotograaf: Jos Lacroix

Trud?Or is een vzw, opgericht om de samenwerking te bevorderen tussen de Verenigde Handelaars, de Marktkramers, Horeca, Unizo en het stadsbestuur. Met dit initiatief promoten ze de stad als sfeervolle winkelstad en succesvolle evenementenstad.Vandaag vrijdag 10 mei, werd de 41e Shop & The City-wagen, een initiatief van Trud?Or, overhandigd aan winnaar Alain Albert uit het Brikhof in Hoepertingen.De overhandiging vond plaats aan de Eurospar Zepperen, in de volksmond beter bekend als de Ecam in het bijzijn van schepen Jos Pierard en zijn opvolger Philip Bronckaerts, de nieuwe voorzitter van Trud?Or.Het is reeds de 41ste auto die van eigenaar verwisselt, alleen maar door aankopen te doen in Sint-Truiden, en het is reeds de vierde maal dat de Ecam Eurospar Zepperen de winnaar van een auto tussen zijn klanten heeft.