Truineer Nieuws melden?

Wie wil deze Pepper een nieuwe thuis geven?

Deze toffe knaap is Pepper, een Fox die geboren werd in december 2017. Pepper kwam met zijn broertjes en zusjes naar het asiel omdat zijn eigenaar het nestje pups niet de nodige zorgen kon bieden. Al zijn broers en zussen zijn intussen geadopteerd, hopelijk vindt Pepper nu ook snel een definitieve thuis!

© Fotograaf: Dierenasiel Sint-Truiden

Pepper werd in zijn vorige thuis niet goed gesocialiseerd. Hierdoor heeft hij snel schrik van bepaalde voorwerpen, geluiden of bewegingen. Hij heeft vroeger ook niet veel contact gehad met mensen, dus voornamelijk van onbekende mannen is Pepper gemakkelijk onder de indruk.?

Met andere honden is Pepper wel heel sociaal! Katten is onbekend maar dit zou bij interesse wel getest kunnen worden .

In het asiel zijn we al volop aan de slag gegaan met zijn werkpunten. We zien dat hij naar zijn gekende aandachtspersonen erg is opengebloeid, hij laat zich graag aaien en maakt samen met ons een puzzel of een snuffelmat. Pepper is intelligent en erg zachtaardig.?
Wandelen aan de lijn lukt nog niet goed, de buitenwereld is nog erg eng voor hem. Dit zal in zijn nieuwe thuis z??r geleidelijk aan moeten opgebouwd worden, Pepper zal nooit het type hond zijn dat mee kan wandelen op drukke of onbekende plaatsen!

We zoeken voor Pepper mensen met een sociaal teefje dat op zoek is naar een speelkameraadje. Hij wordt ENKEL bij een teef geplaatst. Rustige, zachtaardige mensen die de tijd nemen om Pepper op zijn eigen tempo te laten wennen aan het leven in huis. Een goed omheinde tuin is een must, hier kan Pepper lekker in rennen en spelen.

Heb jij het geschikte profiel om bij Pepper te passen??
Download hier (http://www.dierenasielsinttruiden.be/?/adoptieprocedure-hon?) de vragenlijst en stuur ze naar info@dierenasielsinttruiden.be

(bron: dierenasiel Sint-Truiden)