Truineer Nieuws melden?

Weerman Ruben Weytjens komt naar Sint-Truiden

Nu zondag komt onze weerman Ruben Weytjens op bezoek in de BFV Bloesembar in Velm. Hij zal er een woordje uitleg geven over het veranderende klimaat en het weer van de afgelopen maand. “Ik heb ook bezoek gehad van Den Truineer, in de editie van begin mei zal je een heel groot stuk terugvinden over het klimaat.”

© Fotograaf: Truineer

**Op bezoek in Velm
**Ruben zal er zijn om 15 uur en staat open voor een praatje. “Ik zie er naaruit om nu zondag eens in Sint-Truiden te zijn. Ben nog niet zolang terug van Lapland -mijn tweede thuis- maar kom ook graag hier in Velm. We blijven ook slapen in?Hotel L’O de Vie in Velm.”

Praktisch
Ruben Weytjens is om 15 uur in de BFV Bloesembar in Velm en zal korte toelichting geven. Daarna is er een meet & greet en kan je met onze weerman op de foto.

https://www.rubenweytjens.be