Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Nieuwe wandeling met gids & ontbijt slaat aan

Sinds zondag 31 maart is de BFV Bloesembar geopend. Nieuw is de Blauwe Vogel-bloesemwandeling van 3 km doorheen plantages en holle wegen. Het is in samenwerking met de Stad Sint-Truiden dat de wandeling tot stand kwam. “Afgelopen zondag hadden we liefst 40 deelnemers aan de wandeling met ontbijt”, klinkt het enthousiast.

© Fotograaf: Truineer

**Ontbijt met gids Arlette
**Het arrangement start om 9 uur en is gedaan om 12 uur en dat nog iedere zondag tot en met zondag 5 mei. Het ontbijtbuffet is geopend en om half 11 roept gids Arlette Jonckheere iedereen op voor het vertrek. Zelf mochten we afgelopen zondag meegaan. Het is diervriendelijk en ook de sportieve buggy kan mee.

Deelnemen kost 22 EUR pp, reserveren kan via www.bloesembar.com (of reservaties@bloesembar.com)