Truineer Nieuws melden?

UPDATE: Enkel kledingophaling door de Lions

Er is slechts 1 kledingophaling dit weekend en dat is die van de Lions Club. “Volgende zondag 14 april is het wel degelijk Lionsclub Sint-Truiden die de kleding ophaalt voor het goede doel. De kringwinkel heeft ons bevestigd dat zij zich vergist hebben en dat zij geen ophaling doen zondag”, klinkt het bij de Lions.

© Fotograaf: Truineer

**Volledig persbericht hieronder
**”Naar goede gewoonte organiseert Lionsclub Sint-Truiden op Palmzondag 14 april haar traditionele kledinginzameling in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw. Reeds meer dan 25 jaren worden met deze opbrengsten verschillende goede doelen in en rond Sint-Truiden gesteund zoals Wiric, Sint-Vincentius en andere verenigingen.V anaf 9u worden de zakken opgehaald door Lions leden en jeugdverenigingen. Die zakken mogen gevuld worden met kleding, linnengoed en schoenen. Andere zakken mogen ook gebruikt worden.?Het is ook mogelijk om tijdens het jaar uw kleding te deponeren in een speciale Lions kledingcontainer aan de ingang van Wiric Diestersteenweg 59 te Sint-Truiden. Zo bent u zeker dat de gegeven kleding voor de goede doelen van de Lions bestemd zijn. Ondanks de grote concurrentie van de talrijke kledingcontainers hopen wij op uw steun, waarvoor onze hartelijke dank!”