Truineer Nieuws melden?

The People?s Party: Les Truttes

Het fenomeen Les Truttes komt terug naar Sint-Truiden om de Gazo op z?n kop te zetten. Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een eenmalige grap, en ruim 20 jaar later uitgegroeid tot d? gevestigde waarde in het club- en festivalcircuit. Maar Les Truttes zijn doorheen de jaren veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging, ? De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten!

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

In 2018 heeft het publiek zijn hart laten spreken. In een overweldigend gevoel van samenhorigheid stemden zij unaniem voor ?The People?s Party?!
Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg! Met Les Truttes aan de macht komt ?The People?s Party? in Power.

In 2019 zal ?Het Feest? zelf regeren en wordt geen oppositie geduld. Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk ?The Party? to ?The People?!
Met een ongeziene energie en overgave zullen zij je onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering!

Een waar machtsvertoon overgoten met een stevige portie rock ?n? roll!

Opgelet: dit is een staand concert!

Vrijdag 26 april vanaf 21 uur in zaal De Gazo.
Voorverkoop 15 euro – kassa 20 euro

Meer info
UiTbalie
T 011 70 17 00
UiTbalie@sint-truiden.be
www.debogaard.be