Truineer Nieuws melden?

Streekproductenmarkt in kasteel van Nieuwenhoven

‘100% Limburgs’ is een groepje marketingstudenten van de hogeschool UCLL. Zij organiseren nu vrijdag in samenwerking met het kasteel van Nieuwenhoven en de stad Sint-Truiden een streekproductenmarkt. Gedurende ??n dag wordt het kasteel van Nieuwenhoven omgetoverd tot het hart van de Limburgse streekproducten. Er worden zowel traditionele als nieuwe producten aangeboden aan iedereen die proeven wil.

© Fotograaf: Facebook 100% Limburgs

Het evenement zal geopend worden door schepen van Toerisme Hilde Vautmans. De bezoekers worden verwelkomt door passionele Limburgse producenten. Alles staat volledig in het teken van ontspanning, verwennerij en ontdekking. Het evenement heeft een vrije toegang voor iedereen.

Vrijdag 5 april van 15u tot 19u, kasteel van Nieuwenhoven

**Meer info
**Toerisme
T 011 70 18 18
info.toerisme@sint-truiden.be