Truineer Nieuws melden?

Sportkampen in de zomervakantie!

In de zomervakantie organiseert dienst Sport sportkampen voor jongeren tot 16 jaar. Alle sportkampen, uitgezonderd de Multimove kleuterweek (10u), starten om 9u en eindigen om 16u in sportcomplex Tuinwijk Nieuw Sint-Truiden. Er is opvang van 8u tot 17u.

© Fotograaf: Truineer

Inschrijven voor de zomersportkampen kan vanaf donderdag 2 mei (0u00) via info.sport@sint-truiden.be. Er kan niet telefonisch ingeschreven worden, enkel via mail. Er is een toelatingsvoorwaarde voor alle zomerkampen (uitgezonderd de Multimove kleuterweek): enkele kilometers in het stadscentrum in groep kunnen fietsen.?Het programma van de zomersportkampen vind je op www.sint-truiden.be/sport.

Meer info: Sport, T 011 70 17 70, info.sport@sint-truiden.be, www.sint-truiden.be/sport