Truineer Nieuws melden?

Pol Stas brengt ‘Oscar’

Theatergroep Pol Stas is klaar voor een nieuwe productie. Ze brengen de komedie ?Oscar?, een klassieker van Claude Magnier, op donderdag 25 april, vrijdag 26 april en zaterdag 27 april in CC de bogaard van Sint-Truiden.

© Fotograaf: Pieter Van der Aa

Christian Martin is een zeer vlotte jongeman die in dienst is van Bertrand Barnier, de schatrijke zeepfabrikant. Door de creatieve aanpak van Christian kent het bedrijf een enorme groei en wordt de naam Barnier een begrip in de cosmeticawereld. Christian valt op een morgen bij zijn ?patron? binnen en vraagt om een hoger loon omdat hij een meisje van goeden huize wil trouwen. Wanneer Barnier eindelijk toegeeft, blijkt het om zijn eigen dochter te gaan. Maar er is een pijnlijk misverstand in het spel: Colette, de dochter, is verliefd op Oscar, de chauffeur, die door Barnier twee weken eerder ontslagen is en die intussen spoorloos verdwenen is. Het meisje op wie Christian zijn zinnen heeft gezet, is niet Colette, maar Jacqueline die zich voordoet als de dochter van Barnier. En dan gaan de poppen (of zijn het de koffers?) aan het dansen.

Met: Thomas Hendrickx, Nick van Stappen, Mish Jacobs, Evelien Bar?, Miet Bessemans, C?line Malyster, Marieke Dewolfs, Didier Bessemans, Niels Sacr? en Ivan Reynders.

Kaarten
-Yvette Pletsers, Tel.: 0486 88 97 14
-UiTbalie, Tel.: 011 70 17 00