Truineer Nieuws melden?

Oppenheimers oefenen in de Voerstreek

Naar jaarlijkse gewoonte ging de Oppenheimer Blaaskapel op ledenweekend samen met de dames erbij. Deze keer ging het richting de Voerstreek, waar het prachtige weer een extra troef was op een fantastische driedaagse.

© Fotograaf: Francis Masure

Het werd een plezante uitstap naar Teuven, waar er een heel weekend heel wat te beleven viel. Wandelen, boerengolf, zelf barbecue?n bij valavond, een bezoekje aan, hoe kan het ook anders, een lokale brouwerij met degustatie van een streekbiertje. Een bio-boerderij bezoek waar zelfs enkele dapperen de koeien mochten melken, en er werd gekegeld op een nog authentieke houten kegelbaan. Maar het hoogtepunt van het weekend was toch een ?sixties? fuif waar iedereen uit de bol ging in gepaste kledij.

?Dat de Oppenheimers zo?n hechte groep vormen, is mede door deze teambuildingmomenten?, volgens voorzitter Willy. Ter voorbereiding van hun eigen Oppenheimer bloesemterras, dat doorgaat op 28 april in ?t Maanhof in Borlo, werd er in de Voerstreek natuurlijk ook duchtig gerepeteerd. En met het mooie weer kon dit zelfs buiten gebeuren in het glooiende landschap.