Truineer Nieuws melden?

Onderleggers voor Truiense verenigingen

De stad Sint-Truiden heeft op vraag van de adviesraden onderlegggers laten maken met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG?s). Dat zijn een reeks van 17 aanbevelingen, waaraan Sint-Truiden werkt om haar beleid duurzamer te maken.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

De onderleggers zijn gedrukt op 100% gerecycleerd papier. Alle adviesraden en daartoe behorende verenigingen en organisaties kunnen deze onderleggers gratis afhalen in het Huis van de Wereld, Zoutstraat 46.

De bedoeling is dat deze onderleggers door verenigingen, buurtcomit?s, enz. gebruikt worden bij recepties, spaghettiavonden, barbecues, ? Zo brengen we de SDG?s onder de aandacht en zorgen we ervoor dat buurtfeesten en andere activiteiten alvast een stukje milieuvriendelijker kunnen verlopen.

Meer info
Evert Bessemans
Mondiaal
Zoutstraat 46
T 011 70 15 35
evert.bessemans@sint-truiden.be