Truineer Nieuws melden?

Nieuwe wieleroutfits van de stad Sint-Truiden

De lente is in het land: de ideale periode voor wielertoeristen en fietsers om de weg op te gaan in een mooie wieleroutfit van de stad Sint-Truiden. Deze keer koos de stad ervoor om een stukje geschiedenis toe te voegen aan de overwegend donkerblauwe outfit. Zo werd er een moderne versie van de tweekoppige adelaar uit het wapenschild van de stad Sint-Truiden gecre?erd. Die werd vervolgens op een subtiele manier in de outfit verwerkt.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Deze wieleroutfit (truitje ?n broek) met logo van de stad Sint-Truiden kost 89 euro en heeft een winkelwaarde van 130 euro.
Je kan hem individueel of in groep bestellen via info.sport@sint-truiden.be, met vermelding van je naam en maten. Je kan het truitje en de broek ook apart kopen. Voor het truitje betaal je dan 40 euro en voor de broek 49 euro.

Extra korting voor wielerclubs

Voor Truiense wielerclubs en wielertoeristenclubs hebben de stad Sint-Truiden en Bioracer volgende actie in petto.

Clubs die hun eigen wielerclubkledij in pakketvorm bestellen via Bioracer krijgen een extra korting van 10% als ze het logo van de stad Sint-Truiden verwerken. Zij sturen hiervoor een mail naar r.leenaers@bioracer.com.

Meer info
Sport
T 011 70 17 70
info.sport@sint-truiden.be