Truineer Nieuws melden?

Matchday! STVV-Oostende om 20 uur

Vanavond, 20 uur op Stayen, geven STVV en Oostende elkaar partij. Inzet is de eerste plaats in groep A van play-off 2.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

Voorzitter David Meekers: “we willen deze match absoluut winnen. Want het is de bedoeling om de koppositie in de groep niet meer af te geven. Ons doel is de groep winnen, de finale spelen tegen winnaar van groep B, en daarna de vierde van play-off 1 partij geven met een Europees ticket als inzet. Niet makkelijk, maar moeilijk gaat ook. We gaan onze kans met beide handen grijpen. Na de competitie zaten de spelers er fysiek en mentaal wat door. Maar intussen zijn ze weer opgestaan en groeien ze weer naar hun beste vorm.”

De kaarten liggen vandaag alleszins duidelijk. Winnen de Kanaries, dan nemen ze afstand van hun concurrenten, spelen ze gelijk, dan blijven ze ook aan de leiding maar is het mogelijk dat ze Westerlo naast hen moeten dulden en verliezen ze, dan zijn ze de kop kwijt aan, jawel Oostende.

Afspraak op Stayen. Kanaries op post!