Truineer Nieuws melden?

Maak kennis met de jumelagewerking

Wil je graag nieuwe vriendschappen sluiten met actieve Franse senioren en samen toffe activiteiten beleven? En wil je graag eens een bezoek brengen aan het Franse Duras tussen de wijngaarden die grenzen aan Bordeaux, Bergerac en Entre-deux-Mers? Of wil je misschien gastgezin zijn voor Franse wijnboeren in het kader van de Wijnfeesten?

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Dat kan allemaal dankzij de jumelage tussen de stad Sint-Truiden en de Franse gemeente Duras!

Spreekt dit je wel aan, kom dan zeker vrijblijvend kennismaken met de jumelagewerking tijdens de slotavond van de jumelageweek op zondag 5 mei om 19u30 in GAZO Resto, Gazometerstraat 3. Met een lekker glaasje wijn en een hapje kan je dan kennismaken met de Franse senioren en hun gastgezinnen.

Indien interesse, graag een seintje voor 1 mei aan benny.buntinx@sint-truiden.be.