Truineer Nieuws melden?

Maak kennis met Artie Fartie

Artie Fartie is het nieuwe aanbod van de dienst Jeugd voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 16 jaar. Neem zeker deel aan de leuke uitstappen en creatieve workshops! De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in bij de dienst Jeugd. De inschrijving is definitief na betaling.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Workshop: Toffe YouTube-filmpjes maken
**Ben je nieuwsgierig en probeer je al eens graag nieuwe dingen uit? Leer dan hoe je een korte, blitse video maakt waarin je laat zien hoe iets werkt. Je doet het serieus (je heb er echt verstand van) of met een vette knipoog (hoe zotter de uitleg, hoe beter!).
**Wanneer:
woensdag 24 april van 14u tot 17u
Waar: cultuurcentrum de Bogaard, Capucienessenstraat 8
Voor wie: 8- tot 16-jarigen

Meer info en inschrijvingen
Jeugd
T 011 70 18 80
info.jeugd@sint-truiden.be