Truineer Nieuws melden?

Leren reanimeren

Leren reanimeren betekent met zekerheid dat er levens gered kunnen en zullen worden. Daarop zetten het stadsbestuur en het Rode Kruis in.
Samen met het Rode Kruis en het project ?Steden en gemeenten Hartveilig? doet Sint-Truiden er alles aan om een hartveilige stad te zijn en te blijven.
Daarom krijgt iedereen de kans om een gratis opleiding reanimatie/gebruik AED-toestellen te volgen op zaterdag 27/4 en 11/5 telkens van 9u-12u in de lokalen van het rode kruis.? Inschrijven is verplicht en kan tot 19/4 voor de cursus van 27/4, en tot 3/5 voor de cursus van 11 mei, via ingrid.londoz@sint-truiden.be.

© Fotograaf: Truineer

Samen met het Rode Kruis en het project ?Steden en gemeenten Hartveilig? doet Sint-Truiden er alles aan om een hartveilige stad te zijn en te blijven.

Daarom krijgt iedereen de kans om een gratis opleiding reanimatie/gebruik AED-toestellen te volgen op zaterdag 27/4 en 11/5 telkens van 9u-12u in de lokalen van het rode kruis.? Inschrijven is verplicht en kan tot 19/4 voor de cursus van 27/4, en tot 3/5 voor de cursus van 11 mei, via ingrid.londoz@sint-truiden.be.