Truineer Nieuws melden?

Kleinschalige wietplantage ontdekt

Wietplantages zijn geen unicum in de grensstreek. In haspengouw houden ze het vooral bij appelen en peren, maar toch.In functie van een drugsonderzoek werd op vrijdag 19 april door de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken een huiszoeking in een woning in Sint-Truiden uitgevoerd. Tijdens de huiszoeking werden een 10-tal wietplanten, de oogst, zaadjes en de installatie om te telen in beslag genomen. Alles zal vernietigd worden. Het onderzoek wordt verdergezet.

© Fotograaf: Truineer

In functie van een drugsonderzoek werd op vrijdag 19 april door de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken een huiszoeking in een woning in Sint-Truiden uitgevoerd. Tijdens de huiszoeking werden een 10-tal wietplanten, de oogst, zaadjes en de installatie om te telen in beslag genomen. Alles zal vernietigd worden. Het onderzoek wordt verdergezet.