Truineer Nieuws melden?

Graffitikunst voor Kenric

Dankzij Fighters Against Cancer kreeg Kenric op de gevel van een leegstand pand op de hoek van de Tiensesteenweg een levensgroot graffitikunstwerk. Kwestie van de ouders een riem onder het hart te steken.

© Fotograaf: Fighters Against Cancer

Hieronder een stukje tekst uit HLN:

Voorbijgangers kijken verrast op, auto?s vertragen. De prachtige muurschildering kan op veel bijval rekenen van de Truienaren. De bekende kunstenaar Tom Herck heeft een hand in het kunstwerk, al wil hij dat niet zo gezegd hebben: ? Ik heb mijn medewerking verleend aan dit project van Fighters against Cancer, omdat ik ook enorm veel respect hebt voor Kenric en zijn ouders. Samen met Ben Onckelinx en de Genkse Cesa Graff hebben er iets moois van proberen te maken. Ik hoop dat het wat verdriet kan verlichten?.

Bert Vanmechelen van de organisatie ?Fighters against Cancer?, die Kenric en zijn ouders van meet af aan bijstonden, is tevreden met het resultaat: ?Het minste wat we konden doen. Kenric en zijn ouders verdienen dat. Respect, voor de moedige strijd die zij geleverd hebben. We hebben gedaan wat we konden om hen te ondersteunen, dat ze tenminste niet het gevoel hadden alleen te moeten vechten?

Sterkte nog toegewenst aan alle familie en de vrienden van Kenric. Ik hoop dat dit de ouders een riem onder het hart kan steken.