Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis heeft ook ?zijn? Sanne

Voor het vijfde jaar op rij trok zanger Freddy Davis uit Zepperen met zijn fans tijdens de Paasvakantie op reis en voor de vierde keer naar Kroati?. Ze waren in totaal met 60 personen die naar het mooie Crikvenica trokken. Ze verbleven in hotel Kastel.

© Fotograaf: Truineer

Het driesterrenhotel is ondergebracht in een voormalig klooster uit de 14de eeuw aan een zacht aflopend kiezelstrand in Crikvenica. Dit strand is een ware trekpleister

Een fanreis zonder optredens dat kan natuurlijk niet, op zondag en dinsdagavond waren er muziekavonden met optredens van Soeur Pedal, De Drie Gezusters, Johan Van Eyck (That?s Life) en natuurlijk Freddy Davis

Om deze reizen en om hun samenwerking wat in de verf te zetten hebben Freddy Davis, Johan Van Eyck en Els Luyck (Soeur Pedal) een cd-single opgenomen ?We gaan op reis met ons busje?, deze werd bij het vertrek naar Kroati? voorgesteld aan de mensen die meereisden en werd tijdens de muziekavonden luidkeels meegezongen.?

Over enkele dagen komt er trouwens ook een nieuw album uit van Freddy Davis met in totaal 19 nummers waarvan ??n duet met Freddy?s dochter Sanne. We kijken er alvast naar uit. Freddy is trouwens te zien bij Ment Tv op zondag 12 mei in de voormiddag in het programma ?Ment op Zondag?.