Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis brengt nieuw album uit

Elk jaar opnieuw uitpakken met een full cd als Vlaamse artiest is iets wat alleen Freddy Davis realiseert. Met zijn nieuwe album ?19 keer van harte? brengt hij 19 nieuwe liedjes uit die, op 1 track na, allemaal speciaal voor hem werden geschreven.

© Fotograaf: Truineer

Vlotte meezingers en pakkende ballads wisselen elkaar af op dit nieuwe album. Ook zijn nieuwe single ?Met de zon in mijn ogen? mocht natuurlijk niet ontbreken. Een aangename verrassing op dit album is het duet met zijn dochter Sanne dat getipt wordt als single en clip voor het najaar.

Terwijl zijn huidige single ?Met de zon in mijn ogen? nog volop dagelijks geprogrammeerd wordt door vrijwel alle radiostations en TV zender Ment,? voegt dit nieuwe album een nieuwe parel toe aan de reeds welgevulde en succesvolle carri?re van Freddy Davis,? die al een paar jaar niet meer weg te denken is uit de Vlaamse hitlijsten. Ondertussen groeide hij uit tot een graag geziene en veelgevraagde artiest voor optredens allerhande over gans het Vlaamse land. Een echte aanrader voor elke organisator.

?19 keer van harte? is als cd verkrijgbaar bij Bol.com en via de fanclub van Freddy Davis. Hij is eveneens beschikbaar als download en streaming.