Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis blijft Vlaamse hitlijsten verrassen

Met elke single die hij uitbrengt, scoort Zepperenaar Freddy Davis keer op keer in de Vlaamse hitlijsten. Bovendien wordt MENT-tv zowat zijn biotoop want hij is er bijna dagelijks te zien.

© Fotograaf: Jos Lacroix

Met zijn nieuwe single ?De zon in mijn ogen? is het weer prijs met na enkele weken al hitnoteringen in de top tien van ?Vlaamse Hit Clips? met als pluim op de hoed van de charmezanger: de nummer 1-notering.

Binnen enkele weken verschijnt zijn nieuwe full cd waarop Freddy Davis 19 nieuwe opnames inblikte. In juni volgt een nieuwe single en ook nog eentje in september. Van 11 tot 18 april gaat Freddy met een ganse bus vol fans naar Kroati?, waar Freddy ook diverse optredens zal doen. Zijn goeie vriend Johan Van Eyck (That?s Life) gaat mee om hem daar muzikaal bij te staan en deze man zal dit jaar ook meegaan met Freddy Davis naar het zonnige Lloret de Mar en dat van 26 oktober tot 02 november.