Truineer Nieuws melden?

De zesdejaars van KCST zijn terug uit Itali

Itali? bezoeken doe je niet op een paar dagen, dus trokken de zesdejaars van KCST (Haps-O Centrum) voor meer dan een week richting de laars van Europa.

© Fotograaf: KCST

Nu zijn ze weer thuis, met een valies vol vuil ondergoed maar met zeker evenveel mooie herinneringen aan een land, barstensvol cultuur.

?Arrivederci Italia? zegden de jongeren. Zij sloten hun Itali?reis af met een bezoek aan Napels, waar ooit de eerste originele pizza uit de oven kwam. Maar ook andere kunststeden als Firenze, Pisa, en Rome samen met Pompe? vulden de reisagenda. Een,echte belevenis was ook een spectaculaire boottocht rond het eiland Capri. Nu ze weer thuis zijn, blikken ze terug op een fantastische reis! En vloeien ze over van dankbaarheid voor de enthousiaste leerlingen van de kant van de begeleiders en voor de toffe begeleiding vanwege de leerlingen.