Truineer Nieuws melden?

Davinia?s Dance Complex weer Belgisch danskampioen

Davinia?s Danse Complex (DDC) is voor de derde opeenvolgende keer Belgisch kampioen geworden in de discipline Moderne Dans +18 in Antwerpen.
Drie keer op rij Belgisch kampioen, dan moet het talent toch van je groep af druipen?

© Fotograaf: Els Vannylen

“In september vonden er opnieuw audities plaats. Door ons fantastisch avontuur in het TV-programma ?Dance As One? ben ik nog strenger geweest, hierdoor hebben bepaalde leerlingen moeten vechten voor een plaats in het team, maar dat heeft ze alleen nog maar sterker gemaakt”, aldus Davinia Janssens. “Tijdens het Belgisch kampioenschap in Antwerpen zaten we in de categorie advanced +18 jaar en dan weet je dat de concurrentie sterk is. Door de fantastische resultaten van vorig jaar was er toch extra stress. We hadden ons zeer goed voorbereid en het heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn Belgisch kampioen Moderne Dans (+18 jaar) geworden. Het gevoel is onbeschrijfelijk, als team waren we weer ontzettend blij deze titel in ontvangst te nemen. Als choreograaf is dat natuurlijk fantastisch: je choreografie die bekroond wordt en de uitvoering die omschreven werd als ?een atttack?. Ik ben enorm blij en trots op mijn team.”