Truineer Nieuws melden?

Bart Vanweddingen opent tweede brasserie

Zaakvoerder Bart Vanweddingen van brasserie ‘Grand Place’ gaat op de Grote Markt een tweede brasserie openen. Die komt in het voormalige pand van Mister Spaghetti (vroeger Marktcaf?) en zal brasserie ‘De Markt’ noemen.

© Fotograaf: Truineer

Bart Vanweddingen lanceerde een geheimzinnig bericht op zijn facebookpagina met ‘nieuwe uitdaging’. Velen vreesden reeds dat zijn Grand Place zou dichtgaan. “Niks daarvan”, zegt Bart. “Integendeel. Ik heb pas mijn contract verlengd. Maar ik ga wel een tweede zaak openen aan de overkant van de markt. In het pand waarin voorheen Mister Spaghetti was ondergebracht zal ik een brasserie openen. Geen gewone, maar een ietwat andere. Ik kan daarover nog niet teveel zeggen. Maar we gaan zeker ook andere gerechten brengen dan in de Grand Place, zoals konijn met pruimen.