Truineer Nieuws melden?

Arbeider levensgevaarlijk gewond na arbeidsongeval

Bij een vleesverwerkend bedrijf aan de Lichtenberglaan in Sint-Truiden is woensdagochtend een arbeider levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval met een hoogtewerker. Het gaat om een 23-jarige man uit Heers

© Fotograaf: Truineer

Het slachtoffer, dat voor de firma Vos Koeltechnics uit Herk-de-Stad werken uitvoerde bij het vleesverwerkend bedrijf in Sint-Truiden, raakte gekneld tussen een schaarlift en de poort van een koelruimte. Het ongeval gebeurde tijdens het naar buiten rijden met de hoogtewerker.

Personeel van het vleesbedrijf kon de man bevrijden. Naast de hulpdiensten kwamen ook de lokale politie en een controleur van de Arbeidsinspectie ter plaatse voor de vaststellingen.

Het slachtoffer werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.