Truineer Nieuws melden?

8ste Bloesemterras en -wandeling Oppenheimers

Op zondag 28 april as. organiseren de Oppenheimers hun achtste bloesemterras en -wandeling in B&B ’t Maanhof in de Bergstraat 8 in Borlo. Bij zon gaat alles door op de binnenkoer, bij regen in de gerenoveerde schuur.

© Fotograaf: F. Masure Oppenheimers

In deze bloesemtijd kan een bloesemwandeling niet ontbreken. Francis Masure: “het is precies daarom dat we voor onze fans en de liefhebbers een bloesemwandeling organiseren. Om 13u vertrekt de begeleide wandeling van ongeveer 5 km. Door een ervaren gids wordt alle uitleg over bloesems en omgeving uit de doeken gedaan.” En dan is er natuurlijk nog het concert. Francis Masure: ” vanaf 15u verzorgt de blaaskapel een sfeervol optreden, waarvan je kan genieten met een streekbiertje of een lekker stuk Limburgse vlaai met geurende Koffie. En ook dit jaar serveren de Oppenheimers hun eigen ?private label Oppenheimer koffie?. Ontwikkeld in samenwerking met de Truiense koffiebranderij Gimo. Er zal zelfs een speciale luxeversie van deze smaakvolle koffie te krijgen zijn. Kom dus zeker genieten van alles wat het voorjaar te bieden heeft op ons 8ste bloesemterras.

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en door Anja & Marc van ?t Maanhof.

Voor meer info:

www.oppenheimers.be

info@oppenheimers.be