Truineer Nieuws melden?

Word vriend van DE MINDERE

Museum DE MINDERE laat de spirit van de minderbroeders verder leven, zorgt dat jong en minder jong inspiratie kunnen vinden bij Franciscus van Assisi en bij het erfgoed en het gedachtegoed van de Vlaamse minderbroeders waar het museum zorg voor draagt.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Door vriend van DE MINDERE te worden, steun je het museum. Zo kan museum DE MINDERE mensen het leven en de spirit van de minderbroeders en Franciscus laten ervaren via boeiende tentoonstellingen, leuke workshops en interessante lezingen.Op de gloednieuwe website van het museum www.demindere.be vind je alle informatie over hoe je het museum kan steunen. Hier vind je ook alle info over de activiteiten van het museum. Je kan het museum ook volgen op Facebook en Instagram.

**Meer info
**www.demindere.be