Truineer Nieuws melden?

Welke toekomst voor Gelinden?

Woon je in Gelinden en wil je graag meedenken over de toekomst van jouw dorp? Kom dan op donderdag 14 maart tussen 17u en 19u naar zaal Lindehof (Gelinden-Dorp 40) voor de kick-off van ?Dorp aan Zet?.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

‘Dorp aan Zet’ is een participatieproject van de provincie Limburg, Stebo en het Innovatiesteunpunt, waar Sint-Truiden samen met nog vijf andere lokale besturen aan meewerkt. Het doel? Een nieuwe wind laten waaien door acht Haspengouwse dorpen, waaronder dus ook Gelinden.Waar is er echt nood aan in jouw dorp? Welke voorzieningen moeten er bijkomen? Wat kan de leefbaarheid bij jou in de buurt bevorderen? Tijdens een viertal sessies werk jij samen met je dorpsgenoten een toekomstvisie uit voor Gelinden. Als stadsbestuur onderzoeken wij vervolgens alle idee?n. In een volgende fase gaan we dan concreet aan de slag.Meer infoinfo@dorpaanzet.bewww.dorpaanzet.bewww.facebook.be/dorpaanzet