Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Clockempoortje zet in op gezondheid

Maren Delwiche en haar man Tim namen in augustus Clockempoortje in de Clockemstraat over. ?We gaan verder op de
weg die zaakvoerster Yvette 37 jaar lang aflegde, maar komen ook met nieuwigheden?, zegt het koppel.

© Fotograaf: Truineer

Wie in Sint-Truiden Clockempoortje zegt, denkt aan gezondheid. “En dat is heel juist”, zegt Maren. “We zetten verder in op gezondheid met een groot gamma van onder meer kruiden, voedingssupplementen, thees, natuurlijke voeding zoals onder meer noten en ook verzorgingsproducten. Ook Superroots, een suikervervanger van de vezel van cichoreiwortel die in de regio van Sint-Truiden wordt geteeld, staat op de plank.”

“Gezondheid is meer dan een pilletje nemen”, weet Tim. “Wat je in je mond stopt, is erg belangrijk, maar ook wat je met je huid aanvangt. We staan mensen met raad en daad bij.” De gekende natuurwinkel breidde ondertussen het gamma aardig uit en wil ook meer naar buiten treden om mensen te laten kennismaken met alle mogelijkheden. “We hadden we al proefmomenten met olijfolies en granola en volgend jaar staat er ook een bezoek van Sandra Bekkari en een Sanacoach op het programma. Wie ingredi?nten zoekt waar Sandra mee kookt, kan nu al bij ons terecht.”

“Ook de gezonde producten die andere tv-koks gebruiken, verkopen we. Onlangs voegden we zo ook arrow root poeder, een natuurlijke binder, aan het gamma toe. Wat we niet hebben, bestellen we voor de klanten. Service is onze belangrijkste pijler.”

Praktisch
Clockempoortje, Clockemstraat 14, Sint-Truiden
www.clockempoortje.be