Truineer Nieuws melden?

Vandaag Nacht van de Sacr? Coeur

Vandaag, vrijdag 1 maart, geeft de Sacr? Coeur het definitieve startschot van het carnaval in Sint-Truiden met de traditionele Nacht van de Sacr? Coeur. Afspraak vanavond in ’t Caf?, bij Dennis, Kazernestraat. Ambiance verzekerd.

© Fotograaf: Truineer

De Sacr? Coeur geeft het Truiense carnaval al tien jaar extra impulsen via allerlei initiatieven, organisaties en -vooral- alleen maar alles? in te zetten op de deelname aan ??n stoet met name die van Verloare Moondag in Sint-Truiden. Intussen hebben ze met ‘In de Cosmo ooh’ ook een nieuwe carnavalschlager te pakken. Met dank trouwens aan Pascal Vossius en het hele Cosmoteam. Hun voorzitter ‘Flossy den Ieste’, kan stilaan een full cd opnemen, denken we. Misschien een idee voor volgend jaar…. Want dan bestaat deze groep ‘vrinden’ elf jaar wat in carnavalsmiddens neerkomt op een eerste jubileum.

Samen met de andere carnavalisten, groepen en sympathisanten bijt de Sacr? Coeur naar jaarlijkse gewoonte ook de spits van het carnavalweekend af. Vandaar vanavond (vrijdag, 1 maart) hun traditionele Nacht van de Sacr? Coeur. Een nacht vol vertier en plezier. Afspraak bij Dennis, ’t Caf? in de Kazernestraat. Het zal me daar weer een nacht worden. Iedereen op post!