Truineer Nieuws melden?

Vanavond echte krakers in de Gazo

Tom, Koen, Andr? & Jo gaan in naam van het ganse Convivae team samen de 100 km lopen en organiseren daarom in de Gazo vanavond een heuse retro fuif. “Om de 2500 EUR aan startgeld in te zamelen leek het ons wel leuk om mensen samen te brengen, met onze nieuwe feestzaal de Gazo zagen we zo’n retrofuif wel zitten. Het wordt vanavond een echte krakers editie van de jaren 70-80-90, op vinyl.”

© Fotograaf: Truineer

“De 100 km: samen lopen tegen kanker”
Een groep jolijke mannen uit de regio Haspengouw & Hageland verenigen zich maandelijks met voorop veel vriendschap en gezelligheid.?Recent werd er tijdens een bijenkomst unaniem beslist om het initiatief “100km run. Samen lopen tegen Kanker” te steunen.

“Iedereen heeft helaas wel ooit te maken gehad met deze ernstige ziekte in zijn omgeving. Onlangs zijn ook een aantal mensen in onze omgeving hierdoor getroffen en gelukkig is alles deze keer goed afgelopen maar dat is niet altijd zo. Daarom is alle steun van harte welkom om de wetenschap de middelen te geven hier verder tegen te vechten,” klinkt het bij de organisatie.?

Steun Tom, Koen, Andr? in hun goede doel, vanavond feesten in de Gazo voor het goede doel.