Truineer Nieuws melden?

Uitreiking literaire prijzen

Op zaterdag 16 maart worden naar goede gewoonte de jaarlijkse literaire prijzen van de stad Sint-Truiden uitgereikt.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Wil je er graag bij zijn? Kom dan naar cultuurcentrum de Bogaard en geniet van de keuze van de jury voor volwassenen (po?zie en kortverhaal) en de jury voor jongeren (po?zie). Peter Preuveneers zorgt voor een professionele presentatie en leuke, verrassende gesprekjes met de winnaars. Tussendoor is er muziek van Sara Salv?rius. Haar accordeon klinkt soms majestueus, dan weer ingetogen. Sara is een uitstekende muzikante die zich heeft toegelegd op folk- en wereldmuziek, passend bij een po?tische en literaire namiddag. Na de prijsuitreiking biedt de stad een drankje aan in de foyer.

Toegang gratis.

Meer info
Chris Schoeters
T 011 70 15 58
chris.schoeters@sint-truiden.be