Truineer Nieuws melden?

Tygo zoekt baasje

Het dierenasiel van Sint-Truiden is op zoek naar een nieuw baasje. We stellen hem even aan jullie voor.

© Fotograaf: Dierenasiel Sint-Truiden

Dit kleine kereltje is Tygo! Tygo is een kruising Jack Russell reu geboren in februari 2018. Een jonge knul dus! Hij werd afgestaan omdat men te veel hondjes had om voor te zorgen.

Tygo is een heel onzeker hondje. Hij werd niet goed gesocialiseerd en is daarom snel onder de indruk. Wij zijn alvast stap voor stap met hem aan de slag. Wandelen gaat al goed en ook begint hij van aanrakingen te genieten.

Hij is jong en zeer energiek! Hij heeft wandelingen nodig en een goed afgesloten tuin waar hij in kan ravotten. Tygo is een echte ‘red bull’ en heeft dus nood aan dagelijkse uitdagingen.

Wij zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met onzekere hondjes en open staan om geduldig met hem te werken. Een band opbouwen is stap 1. Hij is nog jong en we zijn er zeker van dat hij nog erg veel zal bijleren.

Volgens zijn vorige eigenaar is hij grotendeels zindelijk.

Tygo heeft nood aan de steun van een andere hond. Hier kan hij veel van leren en voelt hij zich door gesteund. We plaatsen hem dus enkel bij mensen die al een hond hebben. (bij voorkeur een teefje)

Door zijn onzekerheid plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Kan jij Tygo een stabiele opvoeding en een actieve thuis geven? Meld je zeker aan!