Truineer Nieuws melden?

STVV-Jeugd wel al in play-off 1

Terwijl de grote jongens nog hard zullen moeten strijden voor play-off 1, is voor de STVV-jeugd de buit al binnen. Zij spelen de ‘grote’ nacompetitie tegen Anderlecht, Standard, Brugge, Gent, Genk , Charleroi en OHL.

© Fotograaf: STVV Jeugd Facebook

Op de facebookpagina van de STVV Jeugd luidt het als volgt:

De KBVB bevestigde net ons vermoeden dat na de schitterende resultaten van vorig weekend, Play-Off 1 ons niet meer kon ontglippen. Voor het eerst in de huidige formule zijn wij erbij. We zijn dan ook bijzonder trots op de spelers en hun staf van de U18, U16 en U15 die dit huzarenstukje hebben waargemaakt. Dat betekent dat onze Kanaries van de bovenbouw, die dit jaar door veel en hard trainen een enorme progressie hebben gemaakt, hun krachten mogen meten met het kruim van het Belgische jeugdvoetbal: Anderlecht, Standard Luik, FC Brugge, AA Gent, KRC Genk, RCS Charleroi en OH Leuven. En we zullen dat doen met het mes tussen de tanden! Maar nu even genieten .