Truineer Nieuws melden?

Proficiat Wouter, Rob en Jan

KV Mechelen kroonde zichzelf vanmiddag tegen Beerschot-Wilrijk tot de verdiende kampioen in 1B. Met dank ook aan onze drie Truienaars: coach Wouter Vrancken, videoanalist Jan Boden en natuurlijk middenvelder Rob Schoofs. Welkom terug in 1A, Wouter, Jan en Rob.

© Fotograaf: KVM

Het zag er lange tijd naar uit dat de ‘kakkers’ uit Mechelen de promotie vooralsnog zouden mislopen. Maar een late goal van Tainmont bracht de verlossing. 2-1 werd het. Het AFAS-stadion kon meteen een feestje bouwen.

KV Mechelen dus volgend seizoen terug in 1A. Tenzij de operatie ‘propere handen’ nog roet in het eten zou gooien. Maar daar gaan Vrancken & co en bij uitbreiding heel Mechelen niet van uit natuurlijk.

Proficiat alleszins voor onze Truienaars Wouter, Jan en Rob. Tot volgend seizoen op Stayen.