Truineer Nieuws melden?

Oproep! Op zoek naar lokaal talent voor de Trudofeesten

Voor het hoogtepunt van de Trudofeesten zijn de organisatoren op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse? ? Kom dan zeker naar de infoavond op woensdag 20 maart om 20u in de Academiezaal. Kan je daar niet aanwezig zijn? Schrijf je dan snel in via www.trudofeesten.be.

© Fotograaf: Willy Ilsbroekx

Het hoogtepunt van de Trudofeesten vindt plaats op 21 en 22 september. Je kan dan verschillende activiteiten, tentoonstellingen en optredens meepikken. Absolute topper is de avondvoorstelling op de Grote Markt ter ere van Sint-Trudo: een totaalspektakel met theater, dans, muziek en special effects. Het leven van Sint-Trudo en de geschiedenis van Sint-Truiden komen dan op een magische en verrassende manier tot leven. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

Stel jezelf kandidaat!

De Trudofeesten zijn er voor en door Truienaren en daarom zijn we op zoek naar lokaal talent. Iedereen die als vrijwilliger zijn of haar steentje wil bijdragen aan het massaspektakel is welkom!

Ben je muzikaal, gepassioneerd door dansen, speel je toneel of kan je goed zingen? Stel je dan zeker kandidaat en wie weet kunnen we je in september bewonderen op het podium op de Grote Markt.

Ben je minder artistiek, maar wil je toch graag meewerken? Geen probleem. We zijn ook op zoek naar helpende handen voor het werk achter de schermen: decorbouwers, kostuummakers, stagehands, helpers voor de backstages, medewerkers voor de catering, onthaalmedewerkers voor het publiek, ?

Iedereen die meewerkt, wordt achteraf uitgenodigd op het medewerkersfeest!