Truineer Nieuws melden?

Nadia Weynants wint 40ste wagen Shop & The City

Nadia Weynants uit Sint-Truiden won de 40ste wagen van Shop & The city: een Volkwagen Up! van Groep Delorge. Het was haar scan bij Pralibel die de winnende wagen opleverde.

© Fotograaf: Shop&City

In januari en februari konden de shoppers in Sint-Truiden kans maken op een Volkswagen up! van Groep Delorge. Uit alle lotjes kwam Nadia Weynants uit Sint-Truiden als winnaar uit de bus. Haar scan bij Pralibel levert haar de 40e Shop & The City-wagen op.?

Afgelopen zaterdag werd de winnaar live geloot op de Haspengouw Markt. ?Ik kon het echt niet geloven toen ze me vertelden dat ik de auto gewonnen had. Ik dacht dat ze een grap maakten!?, vertelt winnares Nadia. ?Normaal ben ik bij elke loting op de Haspengouw Markt van de partij. Net deze ene keer heb ik het gemist! Als ik er was bijgeweest toen ze mijn naam afriepen, had ik zonder twijfel de longen uit mijn lijf geschreeuwd! Het is ongelooflijk!??
?We hebben vandaag een mooie mijlpaal bereikt aangezien we de 40e wagen sinds de oprichting van Shop & The City hebben uitgereikt. Het is vandaag ook een speciale dag, want net op internationale vrouwendag heeft Nadia de auto in ontvangst genomen, dubbel feest dus! Ik ben heel fier dat de auto werd gewonnen bij Pralibel, een winkel van twee rasechte Truienaren!?, concludeert Jos Pierard, Schepen van Middenstand.

?
In maart en april maken shoppers opnieuw kans op een wagen. ?Ditmaal wordt een Citro?n C1 van Bruyninx Sint-Truiden verloot. In maart is er bovendien een goed gevulde themaprijzenpot met geschenken van de Truiense opticiens en juweliers. Scan je Shop & The City-kaart om kans te maken op een van deze prijzen?, aldus Marijn Ghys, Shop & The City-manager.