Truineer Nieuws melden?

Leuke activiteiten rond STVV-AA Gent

Nu zondag om 18.00 uur staat de beslissende wedstrijd tegen KAA Gent op het programma. De laatste wedstrijd van de reguliere competitie met het oog op Play Off I. Rondom het stadion organiseert de club enkele leuke activiteiten om de sfeer voor aanvang van de wedstrijd te bevorderen.

© Fotograaf: Kevin Vanhees

?De poorten gaan al open om 16.00 uur, een half uur vroeger dan gewoonlijk?, zegt communicatie manager Fiorenzo Mostien. ?De abonnee- en tickethouders van de Familietribune kunnen vanaf dan ook genieten van een toffe fanzone georganiseerd door?Yali Air?op de parking voor de tribune. Ze moeten het stadion dus wel eerst betreden via de poorten vooraleer ze gebruik kunnen maken van de fanzone. Een leuke activiteit voor jong en oud, naar analogie met de fanzone op het veld tijdens de fandag?.

?Op de hoek van de Sfeertribune en de Familietribune, net langs de Tiensesteenweg en schuin tegenover de Kanarie, komt er een buitentoog met DJ-booth. Huisdj Frank Mellemans en onze DJ van de Sfeertribune, Koen Driesmans, zullen daar de beste plaatjes aan elkaar draaien. De Tiensesteenweg wordt zo de verzamelplaats voor onze supporters vooraleer ze de tribunes betreden. Alle drankjes aan 2 EUR aan deze buitentoog. Ook Taverne de Kanarie zal zich voorzien op een heuse opkomst”.

Brigada Hesbania roept ook op om al volop aanwezig te zijn in de tribunes drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd om de Kanaries vanaf dan al aan te moedigen tijdens de opwarming. Het belooft een helse avond te worden op Stayen!

bron: website STVV.