Truineer Nieuws melden?

Leren fietsen voor volwassenen

Fietsen is in Belgi? de normaalste zaak van de wereld. Maar voor allochtone vrouwen en mannen is het niet altijd zo vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben nooit leren fietsen, anderen zijn onzeker geworden na jaren zonder fiets. Leren fietsen is een manier om deze mensen uit hun isolement te halen en maatschappelijk te integreren.

© Fotograaf: Truineer

Binnenkort start daarom het project ?Leren fietsen voor volwassenen?, een initiatief van dienst Sport en vzw Gastvrij Sint-Truiden (Masala), in samenwerking met de dienst Integratie, Fedasil en Paxx Global Cycling.

Wanneer vanaf maandag 29 april van 13u tot 15u
Waar polyvalent terrein sportcomplex Nieuw Sint-Truiden, Sportlaan
Prijs 8 euro voor 10 sessies
Opgelet inschrijven vanaf maandag 11 maart bij Masala – Gastvrij Sint-Truiden, Kazernestraat 2c, 011 48 68 15 of in het Huis van de Wereld (Riet Leurs), Zoutstraat 47, 011 70 15 37

Meer info
Sport
T 011 70 17 70
info.sport@sint-truiden.be