Truineer Nieuws melden?

Laat je fiets graveren tijdens de Lente-Opendeur

Het bloesemseizoen staat voor de deur, tijd om je fiets helemaal klaar te maken voor de lente. Laat nu zondag tijdens de lente-opendeur je fiets graveren op het Sint-Martenplein, tussen 14u en 18u.

© Fotograaf: Truineer

Op die manier is je fiets beter beschermd tegen diefstal. Breng zeker je identiteitskaart mee. Na de wintermaanden is het bovendien slim om je fiets een onderhoudsbeurt te geven. Breng je fiets binnen bij Fietsen Loix of Bers Bike Shop, deze vakmannen maken hem tip top in orde voor de eerste fietstochtjes en volledig lente-klaar. Zo kan jij er veilig en zorgeloos opuit trekken tijdens het bloesemseizoen! Praktisch: fietsen graveren – zondag 17 maart op het Sint-Martenplein van 14u tot 18u.

(mededeling Stad Sint-truiden)