Truineer Nieuws melden?

Koffie met letters: De wondere wereld van Hollywood

Op zaterdag 16 maart van 10u tot 12u geeft Jan Verheyen een voorstelling in de schouwburg van cultuurcentrum de Bogaard.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Jan Verheyen jaagt anekdotes na aan de hand van beeldmateriaal van bekende acteurs en regisseurs uit Hollywood. Waargebeurd, want ook in de coulissen van de cinema overtreft de werkelijkheid vaak de fictie. Hij blikt ver terug in de tijd, tot in de pioniersjaren van de film, en ontbloot de kleine kantjes van grote acteurs.

Jan Verheyen gunt u een blik achter de schermen van het witte doek. Droom mee en u waant zich slenterend op Sunset Boulevard in Los Angeles. Een avond langs de Walk of Fame, aan de hand van een bevoorrechte getuige.

Prijs: 8 (-26 jaar) / 10 / 9 (+60 jaar) euro

**Meer info
**UiTbalie
T 011 70 17 80
UiTbalie@sint-truiden.be