Truineer Nieuws melden?

Kanarie-familie trekt aan ??n koord

Het mag duidelijk zijn. Iedereen beseft dat STVV zondag tegen Gent geschiedenis kan schrijven. Vandaag ontspanden de spelers met een teambuilding. In de voormiddag en vooravond bezochten ze enkele sponsors, op de middag bereidden ze hun eigen middagmaal en nadien brachten ze een bezoek aan de jeugdtraining, het kinderziekenhuis en caf? Kanarie.

© Fotograaf: juwelier Yans

Hoelang zou het geleden zijn dat staf, spelers, bestuur en supporters van STVV zo aan ??n koord trokken. Je moet de diverse facebookpagina’s er maar ’s op naslaan…. Samen tegen die Buffalo’s, luidt het devies. Afwachten of dit zich zondagavond ook zal vertalen in een vol stadion.

De spelers gaven alvast het voorbeeld. Vandaag bezochten zij een resem Truienaren. Nu hopen ze dat de Truienaren hen ook massaal komen steunen tegen ‘La Gantoise’. Het moet gewoon, want het is erop of eronder. Laat ??n zaak duidelijk zijn. STVV verdient gewoon die top zes. Want wat Marc Brys en zijn manschappen dit seizoen uit hun hoed en hun sloffen toverden, heeft heel Belgi? verbaasd.

Hopelijk kunnen de kanaries nog een mooi vervolg schrijven aan dit knappe seizoen. Play-off 1 zou de kers op de taart zijn. En wie weet…. misschien valt er dan nog een appeltje uit de kast.

Op de foto: bezoek van de spelers aan juwelier Yans in de Stapelstraat.