Truineer Nieuws melden?

De Blauwe Vogel sleept 2 nationale awards binnen

Deze week mocht het team van reisbureau De Blauwe Vogel maar liefst twee nationale awards in de wacht slepen. De Croisi d’or en de Emirates award. Ze namen het op tegen grote kantoren uit Antwerpen, Gent, Brussel en Luik.

© Fotograaf: De Blauwe Vogel

“Het was wel een beetje grappig, want de zaal zat natuurlijk vol met verantwoordelijken over het hele land. Er waren een pak ‘mega’ kantoren met wel 15 verkooppunten. Wij hebben er ??ntje. De grote kantoren uit Antwerpen, Gent, Brussel & Luik waren er uiteraard ook, in de volle overtuiging dat ??n van hen ging winnen. En wij gaan dan lopen met de hoofdprijs… (lacht)”, aldus een enthousiaste en dankbare Trudo Carlier, zaakvoeder van de Blauwe Vogel.

De eerste prijs, de Croisi D’Or werd uitgereikt door Croisi Europe rederij, de nummer ??n in Europa voor cruises op de Rijn, Moezel, Donau, Kroati? & Isra?l. De Blauwe Vogel had de meeste groepen geboekt in heel Belgi?, vandaar de terechte winnaar van deze prijs.

De tweede prijs Emirates, een award van de top-airline uit Dubai, tevens ook de snelst groeiende ter wereld. Afgelopen winter mocht De Blauwe Vogel 3.250 klanten in Dubai verwelkomen. Niemand in Belgi? deed beter. Naar verluid lopen de boekingen voor winter 2019 en zomer 2020 ondertussen ook meer dan goed.

Waar een ‘klein’ kantoor uit een gezellig provinciestadje groot kan in zijn. Proficiat Trudo & team!