Truineer Nieuws melden?

Boli is twijfelachtig

Weinig kopzorgen voor Marc Brys in aanloop naar de match tegen Charleroi. Voor Pol Garcia komt de match wel nog te vroeg. En Boli is met overbelasting twijfelachtig. Voor het overige is iedereen topfit.

© Fotograaf: Truineer

Tijdens de persconferentie werd ??n zaak duidelijk. Na het missen van play-off 1 heeft STVV de doelstelling opnieuw bijgesteld: play-off 2 winnen en in dat duel met de vierde vol gaan voor dat Europees ticket. “Management en staf zitten op dat vlak op dezelfde lijn”, zei Marc Brys. “Vandaar dat ik de sterkste elf zal opstellen en niemand cadeau’s zal gunnen. Anders zou het geweest zijn als de CEO me had laten weten dat ik play-off 2 moest zien als een voorbereiding op volgend seizoen. Maar dat is niet het geval.”

Over dat fel begeerde Europees ticket was Brys duidelijk. “Moeilijk, maar haalbaar”, vatte hij de opdracht samen. “Ik ben er zelfs zeker van dat dit voor een ploeg als STVV makkelijker te halen is via play-off 2 dan via play-of 1. Het zou dus gek zijn om die kans na zo’n mooi seizoen overboord te gooien.”