Truineer Nieuws melden?

Vrijdag 1 maart: complimentjesdag op stad

Wie vrijdag 1 maart de stadsdiensten bezoekt, krijgt bovenop een goede service helemaal gratis een oprecht complimentje. Zo is Sint-Truiden op Complimentendag een nog leukere plek.

© Fotograaf: Stad Sint-Truiden

Vrijdag 1 maart is het Complimentendag. Die dag gaat in Sint-Truiden niet onopgemerkt voorbij. Alle bezoekers van de stadsdiensten worden die dag persoonlijk ontvangen met een welgemeend en deugddoend complimentje.

??Wat straal jij vandaag!?, ?Je ziet er heel leuk uit!?,?: hoe klein ook, iedereen krijgt graag een compliment. Je gaat er je instant gelukkiger door voelen en dat komt ook je persoonlijke welzijn ten goede. Het kost trouwens helemaal niks. Daarom overladen wij onze inwoners en bezoekers vrijdag met massa?s complimentjes?, vertelt schepen van Welzijn Jurgen Reniers.

??En natuurlijk hopen we dat alle mensen die van ons een complimentje krijgen, er ook eentje gaan geven aan de mensen in hun omgeving. Als iedereen dat doet, wordt Sint-Truiden voor ??n dag een nog leukere plek?, aldus nog burgemeester Veerle Heeren.