Truineer Nieuws melden?

Uniek samenwerkingsproject in katholiek onderwijs

Dinsdag is een grote dag voor het katholiek secundair onderwijs in Sint-Truiden. Dan wordt het nieuwe samenwerkinsproject binnen dat onderwijs voorgesteld.

© Fotograaf: Scholengemeenschap St Trudo

Alle 5 scholen van de Scholengemeenschap Sint-Trudo (KCST, SOLV, Technicum) werkten de afgelopen maanden intensief?samen aan een nieuw groot project dat het Katholiek Secundair Onderwijs in onze regio klaarstoomt voor de toekomst en voor de nieuwe uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Een unieke en moderne samenwerking werd uitgewerkt. En die gaat verder dan alleen maar een nieuwe naam. Het wordt voor het katholiek onderwijs in Sint-Truiden alvast een mijlpaal, zo hoorden we.?

Dinsdag worden de plannen tijdens een persconferentie helemaal ontvouwd. Truineer houdt u verder op de hoogte.