Truineer Nieuws melden?

Trudo Boks Club pakt uit met spannend Boksgala

De Trudo Boks Club houdt van tradities en dus organiseert ze op zaterdag 16 februari om 19.30 uur haar jaarlijks boksgala in het sportcomplex Sint-Pieter met met 5 elite- en 9 amateurkampen.

© Fotograaf: Truineer

Swa Lesuisse…. we zullen moeten zoeken naar mensen bij wie die naam geen klokje laat luiden. Waar de man allemaal voor staat? Het zou ons te ver leiden. Maar het is ??n van die echte Truienaren die zich het ganse leven in het verenigingsleven en de sport heeft gegooid.

Swa Lesuisse nog steeds aan het roer

Als caf?baas (sportlokaal aan de cabine op de Naamsevest) organiseerde hij jarenlang onder meer het tourcriterium en richtte hij in 1976 met enkele boksliefhebbers de Limburgse Trudo Boksclub op. Die bestaat nu nog altijd. En nog altijd staat deze kranige tachtiger aan het roer. Vol overtuiging, vol overgave, vol slagkracht. (Vlnr op de foto)….? Samen met Jean Houwaer, (ondervoorzitter, Patrick Coppesmette (trainer) en zijn zoon Jean-Marie stelde hij het nieuwe boksgala voor.

8 boksers van de eigen club in de ring

Voor het eerst in de 43-jarige geschiedenis van de club zal het amateur gedeelte voor de pauze gebokst worden door 8 boksers van de eigen club: Bislan Sultanbiev, Hamid Sultanbiev, Rebas Ghaderi, Hassan Kamalbayev, Adam Ramazanov, Murtoza Osmani, Kevin Schevenels en Imad Bibi

5 elitekampen na de pauze. Jean Houwaer stelt ze voor

Jean Houwaer stelt de kampen even voor.

-In kamp nr 1 (super-middengewicht) bokst Grischa Sarkisian ( vorig jaar nog bij ons in de ring als Amateur) zijn tweede Elite kamp tegen de taaie Michal Gazdik?

-In kamp nr 2 (lichtgewicht) bokst Joyce Van Ee haar 1ste Elite kamp tegen ?Denisa Csicsova .Om een tegenstander te ?vinden voor Joyce moesten we willen of niet naar het buitenland . Want met haar amateurs palmares stonden de tegenstanders echt ?niet te springen.

-Kamp nr 3 (middengewicht) is een revanche kamp tussen Jimmy Winkel en Jamal Eddine Mahouti die onlangs in Turnhout (24/11/2018) ?match nul boksten.Jimmy genoot een groot gedeelde van zijn opleiding bij onze club.?De in Steenokkerzeel wonende Jamal bokst onder de leiding van Alain Denon bij BC Asse .

-In kamp nr 4 (bantamgewicht) neemt onze Jill Serron het op tegen de zeer ervaren Klaudia Ferenczi (Deze heeft op 25 j leeftijd maar liefst 94 Elite kampen!!!!van ervaring gesproken ).
Voor Jill de ideale gelegenheid om haar ongelukkige wedstrijd van vorig jaar recht te zetten met een knalprestatie !!!!!!!

In Kamp nr 5 (super-lichtgewicht) zegde Mohamed El Marchouchi af wegens ziekte. De club gaat intussen op zoek naar een andere tegenstander voor Essy Petit-Jean.is tevens de hoofdkamp van de avond. Jessy Petit-Jean kent iedereen nog van vorig jaar waar hij een hoogstaande kamp bokste tegen Luka Leskovic, hij bokste tot op 13 kampen die hij alle 13 won .Bovendien heeft hij een rijk palmares met tal van titels in de Kickboks?

Tickets?

kassa: 30 euro (vvk 25)

vip tickets: 100 euro, inclusief uitgebreid koud buffet, dranken en gereserveerde ringplaatsen.

Contact en reservatie

Voorzitter Swa Lessuise 0495648139

Ondervoorzitter Jean Houwaer 047775080, e-mail:jeanhouwaer@hotmail.com