Truineer Nieuws melden?

Trouwkoppel BFV Bloesembar op Google Earth

“Bij een zoektocht op Google Earth zagen we plots onze bar staan”, klinkt het bij de organisatie. “Blijkbaar dateert de foto van zaterdag 5 mei. Net op het moment dat de ceremonie klaargemaakt werd. Vorig jaar trouwen Karin & Jef in de BFV Bloesembar, de ceremonie kon doorgaan met prachtig weer. Hun belofte en prachtige setting werd vereeuwigd door Google.”

© Fotograaf: Google Earth

**Google Earth
**”We zijn ongelofelijk trots dat we een plaats en locatie zijn geworden op Google Earth, en nog net op dat moment. Fier dat we het mooie Velm letterlijk op de kaart hebben gezet samen met het trouwkoppel.”

**Van zondag 31 maart tot en met zondag 5 mei?
**Ook dit jaar gaat de BFV Bloesembar door op dezelfde locatie. De organisatie belooft enkele nieuwigheden. “We werken verder rond onze waarden van rust in onze bloesem-oase waarbij “wifi free” onmisbaar is met een prachtige zonsondergang. De Bloesembarbecue, Bloesemontbijt en Bloesemballonvluchten blijven boekbaar. De Bloesembbq is nu al te reserveren via onze site www.bloesembar.com.”

**Enkele nieuwigheden
**”Binnenkort stellen we enkele nieuwigheden voor. We hebben daarbij geluisterd naar onze fans.”

**Over priv?feestjes
**”Enkele bedrijven, serviceclubs maar ook verjaardagen en zelfs opnieuw trouwfeesten gaan door op de locatie. Er zijn nog enkele gaatjes vrij in de al druk gevulde agenda.”

Alle informatie en contact is te vinden via www.bloesembar.com?of reservaties@bloesembar.com.